فروش ملزومات ارت

ارت

فروش ملزومات ارت


صفحه ارت - ماه صنعت انرژی

میله راد - ماه صنعت انرژی

سیم مسی - ماه صنعت انرژی

بنتونیت - ماه صنعت انرژی

صاعقه گیر - ماه صنعت انرژی

سرج ارستر - ماه صنعت انرژی

ژل کاهنده مقاومت - ماه صنعت انرژی

کلمپ - ماه صنعت انرژی
دریچه بازدید - ماه صنعت انرژی
تابلو ارت - ماه صنعت انرژی
جوش کدولد - ماه صنعت انرژی

فروش ملزومات ارت
لوله مسی - ماه صنعت انرژی

صفحه مسی

صفحه ارت مسی از لوازم چاه ارت محسوب می شود که نقش هادی الکتریسیته را داشته و می تواند جریان الکتریکی را به زمین منتقل کند.  در واقع جریان های بار اضافه از دستگاه های الکترونیکی گرفته می شود و از طریق سیم ارت و نهایتا صفحه ارت به زمین می رسد در نتیجه خطر برق گرفتگی و آسیب از افراد و دستگاه های الکترونیکی دور می شود.مهم ترین کاربرد آن این است  که در ساخت آنها مس با خلوص بالا به کار رفته است ، استفاده به عنوان هادی ارت یا الکترود صفحه ای می باشد در نتیجه باید بعد از حفر گودال این صفحه به صورت عمودی داخل گودال قرار گیرد و بار اضافه را به زمین برساند.هرچه درصد خلوص مس ، ابعاد صفحه و ضخامت صفحه مس بیشتر باشد تاثیر صفحه و کاربرد بیشتری  دارد.بیشترین خلوص مس در بین تمام تولید کننده های صفحه مس در کشور متعلق به صفحه مس تولید شده توسط شرکت صنایع مس شهید باهنر با خلوص بیش از۹/۹۹ درصد مس  می باشد.

سیم مسی

از انواع تجهیزات چاه ارت است که در ساخت آن از فلز مس استفاده شده است زیرا این فلز قدرت رسانایی الکتریکی بالایی دارد همچنین برای استفاده از آن به عنوان سیم مسی ارت لازم است بدون روکش باشد که در تماس بیشتری با خاک قرار گیرد زیرا به عنوان هادی الکتریسیته عمل کرده و می تواند جریان الکتریکی را منتقل کند. سیم مسی نمره 240 محصولی است که در محل هایی که چاه ارت حفر می شود مورد استفاده قرار می گیرد و باید به صفحه ارت جوش داده شود تا در نهایت بتواند ولتاژهای اضافه و بار اضافی را از وسایل الکترونیکی گرفته و به زمین منتقل کند.استفاده از این محصول ابتدایی ترین مرحله در اجرای چاه ارت است که برای به کار بردن آن باید با نوعی اتصال محکم به صفحه مسی وصل شود تا بتواند اضافه بارهای تولید شده را از باکس برق گرفته و به صفحه ارت و نهایتا به زمین منتقل نماید.

راد یا میله مسی

میله ارت (راد) در مکانهایی به کار می رود که امکان حفر چاه ارت وجود ندارد به علاوه در تمامی سازه های فلزی اعم از دکل های برق و مخابرات، منبع های هوایی، راه آهن و غیره جهت انتقال جریان ناخواسته برق به زمین و جلوگیری از خطرات برق گرفتگی و سایر خسارات احتمالی از میله های ارت در قطر و طول های مختلف استفاده می کنند که به طریق کوبش در زمین فرو می روند سپس با کمک یراق آلات و یا جوش احتراقی مربوطه به سیم ارت اتصال می یابند.

صاعقه گیر 

صاعقه گیر فرانکلین

میله برقگیر فرانکلین اولین روش جذب صاعقه که توسط بنجامین فرانکلین پیشنهاد گردید ، میله ای نوک تیز است که در بالاترین نقطه سازه نصب می گردد و در هنگام صاعقه با جذب ولتاژ ، جریان تولیدی را به زمین منتقل می کند. از این رو به برقگیر میله ای فرانکلین معروف است. این محصول به واسطه سادگی در نصب در ایستگاه های رادیو ، محل آنتن های بشقابی و ساختمان هایی که سطح حفاظتی کوچک دارند توصیه می شود . که در انواع تک شاخه و چند شاخه ارائه می شود.

  • برق گیر پسیو در ارتفاع یک متر، یک و نیم متر و دو متر
  • دارای قطر 14 – 16 – 20 میلیمتر مربع
  • تهیه شده از جنس مغزی مس با خلوص بالا و روکش آبکاری نیکل و کروم

سرج ارستر

سرج ارستر یک وسیله ی الکتریکی می باشد که برای محافظت از وسایل الکتریکی در مقابل جریان و ولتاژ غیر عادی به کار می رود و ولتاژ را در آستانه ی 120 ولت نگه می دارد. وقتی آستانه ای بالاتر از 120 ولت باشد سرج پروتکتور ولتاژ را پایین می آورد یا آن را متوقف می کند. بدون سرج پروتکتور اگر ولتاژی بالاتر از 120 ولت باشد آن دستگاه صدمه می بیند. سرج پروتکتورها از وسایل الکترونیکی در مقابل جریان برق محافظت‌می‌کنند.

بنتونیت

یک ماده معدنی طبیعی است که بیشتر از سیلیکات های آلومینیوم آبدار تشکیل‌شده‌است (فرمول آنها چیزی شبیه به Al2H2O12Si4 است، به این معنی که محتوای اساسی آلومینیوم، هیدروژن و سیلیس وجود دارد).معمولاً بار منفی‌دارد. بنابراین کاتیون هایی مانند سدیم، کلسیم، آهن و منیزیم را جذب می کند.دو کاتیون متداول که جذب می شوند سدیم و کلسیم هستند که باعث‌می‌شود بنتونیت سدیم و کلسیم دو نوع بنتونیت غالب روی کره زمین باشند.اگرچه آنها مشابه هستند، اما کاتیون های مختلف ویژگی های دیگری را برای آنها فراهم می کند.در حالی که هر دو خاصیت جاذب دارند، موادی که جذب می کنند یکسان نیستند.

انواع بنتونیت و مواد کاهنده زمین چاه ارت

  1. مواد کاهنده LOM
  2.  مواد کاهنده  OHM (پایه کربن)
  3. مواد کاهنده GIM
  4. مواد کاهنده CEM
  5. زغال پودر شده
  6. خاک رس
  7. نمک
  8. درجه دو (فاقد تاییدیه)
  9. اکتیو (فاقد تاییدیه)
  10. میکرونیزه BSAD (پایه سدیم)
  11. سوپر اکتیو کاهنده BSAD (پایه کلسیم)

ژل کاهنده

  • ژل کاهنده مقاومت زمین را با بنتنیت یا مواد کاهنده ترکیب‌میکنند و در چاه ارت میریزند .
  • اینکار باعث کم شدن مقاومت زمین میشود که به بهبود چاه ارت کمک فراوانی میکند.
  • چاه ارت باید در فواصل زمانی مشخصی اندازه‌گیری‌شود و مقاومت زمین ثبت گردد.

دریچه بازدید

برای بازدید یا آبیاری و احیا چاه ارت از آن استفاده‌میشود و در اندازه های مختلف ساخته‌میشود .

تابلو ارت

تابلویی که سیم‌های ارت برای هم بندی و سر بندی و اتصال به شینه استفاده‌میشود.

کلمپ مسی

به قطعاتی که نقش نگهدارنده و یا اتصال‌دهنده در سیستم ارتینگ را داشته باشند کلمپ ارت گفته می شود.قبل از آن که CLAMP مسی و کاربرد آن آشنا بشویممرور کوتاهی بر تسمه مسی و کاربرد آن میکنیم.یکی از هدایت‌کننده‌های پر مصرف در سیستم ارتینگ و صاعقه گیری تسمه‌های مسی می باشد.که معمولا در هادی نزولی و هادی ارت از تسمه های مسی استفاده‌می‌شود.تسمه‌های مسی معمولاٌ دارای خلوص بالای 99% برخوردار بودهکه از این لحاظ برای هدایت الکتریکی مناسبند.اما به دلیل مشکل سولفاته شدنو قیمت بالای این تسمه ها معمولا در هادی نزولی از تسمه های فولادی ضد زنگ استفاده‌میکنند.

جوش کدولد

برای اتصالی سیم مسی به صفحه مسی یا سیم مسی به راد و یا سیم به سیم از این نوع جوشکاری استفاده‌میشود.

لوله مسی

معمولا در کولر گازی و یخچال استفاده شده و در سایز بندی و خلوص مختلف مسی ساخته‌میشود.

فروش ملزومات ارت

زمین کردن در ویکی پدیا

انواع سیستم ارت

تست چاه ارت