قطعات خودرو: 50 قطعه از خودرو و عملکرد آنها

قطعات خودرو - ماه صنعت انرژی

قطعات خودرو: 50 قطعه از خودرو و عملکرد آنها

در این مقاله قصد داریم در مورد 50 مورد از قطعات خودرو به همراه شرح عملکرد آنها به همراه تصویر آنها صحبت کنیم.

فهرست:

  • معرفی
  • قطعات خودرو
  • مزایای خرید قطعات ماشین کارکرده چیست؟
  • نتیجه

 

معرفی

صنعت خودرو برای مدت بسیار طولانی گام به گام توسعه یافته‌است. هر شخصی باید اطلاعات اولیه در مورد قطعات و همچنین نحوه کار خودرو داشته باشد.

هر خودرو به گونه‌ای متنوع طراحی شده است و هر قسمت دارای انواع و سبک‌های مختلفی است.

اجزای مهم یک وسیله نقلیه شامل شاسی، موتور، سیستم انتقال، بدنه، سیستم فرمان و سیستم ترمز است. علاوه بر این ها، چندین مؤلفه مختلف دیگر را شامل می‌شود که در ادامه به معرفی آن ها نیز می پردازیم.

 

قطعات خودرو

1- موتور

موتور یک وسیله نقلیه (خودرو)، منبع نیرو برای یک خودرو است. این قطعه یک بخش فوق العاده حیاتی از یک ماشین است، چراکه بدون موتور، وسیله نقلیه به هیچ وجه حرکت نمی‌کند و عملکرد اصلی آن برای حمل و نقل مسافران یا کالا امکان پذیر نمی‌شود.

قدرت تولید‌شده توسط موتور، کارکرد خودرو را تعیین می‌کند.

به طور کلی موتور خودرو، یک موتور احتراق داخلی است که می تواند یک موتور جرقه زنی باشد که بنزین را به عنوان سوخت مصرف می‌کند یا یک موتور احتراق تراکمی باشد که از دیزل به عنوان سوخت استفاده می‌کند.

روغن کاری یکی از جنبه های بسیار مهم موتور است که نیاز به بررسی دوره ای از سوی کاربر دارد. قطعات متحرک در یک موتور برای کاهش اصطکاک ناخواسته به روغن کاری معمولی نیاز دارند.

 

موتور - ماه صنعت انرژی

2- شاسی

شاسی قاب یا طرح وسیله نقلیه است که تمام قطعات خودرو بر روی آن سوار می‌شوند. شاسی خودرو شامل چارچوب، سیستم تعلیق، محورها و چرخ به عنوان قطعات اصلی است.

سیستم تعلیق لرزش های ناشی از بالا و پایین رفتن چرخ ها را جذب می‌کند. این عملکرد با استفاده از فنرها و کمک فنرها انجام می‌شود.

 

شاسی - ماه صنعت انرژی

3- بدنه

قسمت بدنه یک خودرو، از قاب متفاوتی استفاده می‌کند که ساختار بدنه به آن متصل شده است.

فریم فرعی از فریم اصلی پشتیبانی می‌کند و از طریق چند اتصال لاستیکی معقول برروی آن ثابت می‌شود که لرزش‌های موتور را ایزوله می‌کند.

تمام واحدهای مونتاژ وسایل نقلیه به بدنه متصل می شوند، که دلیل این امر پیشرفت در روش های جوشکاری نقطه ای و پرس ورق است.

 

بدنه - ماه صنعت انرژی

4- سیستم انتقال

در یک وسیله نقلیه، سیستم انتقال، قدرت تولید شده توسط موتور را به چرخ ها منتقل می‌کند. این توان برای ایجاد حرکت چرخشی به چرخ ها منتقل می‌شود و حرکت وسیله نقلیه را ممکن می‌کند.

حرکت از طریق این قسمت ها منتقل می‌شود و تمام جنبه های سیستم انتقال نقش خود را ایفا می کنند.

کلاج بخشی از سیستم انتقال نیرو نزدیک به میل لنگ است. عملکرد آن فعال کردن حرکت چرخشی یک شفت است که به شفت بعدی منتقل می‌شود.

 

سیستم انتقال - ماه صنعت انرژی

5- سیستم فرمان

از سیستم فرمان برای چرخاندن چرخ های وسیله نقلیه و هدایت جهت ماشین استفاده می‌شود.

 

سیستم فرمان- ماه صنعت انرژی

 

6- سیستم الکتریکی

سیستم الکتریکی مسئول تامین انرژی برای کار و قدرت موتور و کلیه لوازم جانبی است. این سیستم به طور پیوسته با اجزای مهمی مانند باتری، دینام، موتور راه‌انداز، رادیاتور و سیم‌پیچ احتراق کار می‌کند.

 

سیستم الکتریکی - ماه صنعت انرژی

 

سیستم الکتریکی - ماه صنعت انرژی

7- سیستم ترمز

سیستم ترمز بخشی ضروری از یک خودرو است زیرا سرعت چرخ ها باید کنترل شود و دیر یا زود کاملا متوقف شود. اجزای اصلی شامل پدال ترمز، محفظه Ace، کالیپر، پدال ترمز، سیلندر اصلی، درام ترمز و اتصالات است.

استفاده از سیلندر اصلی به این دلیل است که مایع ترمز پرفشار را از طریق لوله های ترمز ، برای ترمز کارآمد به درام ها برساند.

 

سیستم ترمز - ماه صنعت انرژی

8- دینام

دینام وسیله ای است که وظیفه شارژ باتری خودرو را در حین رانندگی برعهده دارد.

همچنین، انرژی اکثر قطعات الکتریکی خودرو را تامین می‌کند، به عنوان مثال، چراغ های جلو، سیستم های فرمان برقی، شیشه های برقی، برف پاک کن ها، رادیو و ابزار داشبورد از جمله قسمت هایی هستند که توسط دینام تامین می شوند.

 

دینام - ماه صنعت انرژی

 

9- فولی دینام

معمولاً به عنوان یک سیم پیچ متشکل از آهنربا توصیف می‌شود و توسط سیستم تسمه محرک موتور هدایت می‌شود.

آهنرباها هنگام راندن می چرخند و جریان متناوب (AC) را در اطراف پیچ ایجاد می کنند. این جریان به یکسو کننده دینام وارد می‌شود و به برق DC تبدیل می‌شود.

 

فولی دینام - ماه صنعت انرژی

10- تسمه مارپیچ

تسمه سرپانتین یک تسمه الاستیک بلند است که دستگاه‌های مختلفی مانند دینام، پمپ فرمان، کمپرسور AC، پمپ آب و فن رادیاتور را به هم متصل می‌کند و به حرکت در می‌آورد.

  تسمه مارپیچ - ماه صنعت انرژی

11- رادیاتور

رادیاتور بخش مهمی از سیستم خنک کننده موتور خودرو است و به تخلیه گرمای اضافی از موتور کمک می‌کند. مایع خنک کننده از شیلنگ ها و موتور عبور می‌کند تا گرمای اضافی را جذب کند و مجدد به داخل رادیاتور حرکت می‌کند.

شیلنگ ها شبیه یک سیستم لوله کشی هستند که برای انتقال حرارت برروی موتور قرار گرفته اند. عبور مایع خنک کننده از روی موتور، گرمای اضافی را به صورت بخار آزاد می‌کند و مایع خنک کننده داغ دوباره در رادیاتور مخلوط می‌شود.

 

رادیاتور - ماه صنعت انرژی

 

12- سیستم خنک کننده

موتور احتراق داخلی در دماهای بسیار بالا کار می‌کند و برای اجرا و عمر بهتر قطعات ،موتور خودرو باید در دمای کارآمد کار کرد. افزایش دما به دلیل احتراق سوخت با هوای داخل سیلندر است.

 

سیستم خنک کننده - ماه صنعت انرژی

سیستم خنک کننده - ماه صنعت انرژی

13- سیستم احتراق

سیستم احتراق مسئول راه اندازی خودکار خودرو با استفاده از احتراق مخلوط هوا و سوخت یا جرقه ولتاژ بالا است. سیستمی که از یک جرقه با ولتاژ بالا استفاده می کند به عنوان سیستم جرقه زنی (SI) شناخته می‌شود.

 همچنین از احتراق مخلوط هوا و سوخت نیز در سیستم جرقه زنی تراکمی (CI) استفاده می‌شود.

  سیستم احتراق - ماه صنعت انرژی

14- سیستم روغن کاری (روانکاری)

یک موتور دارای چند جزء پیچیده است که جلوگیری از سایش آن ها به دلیل تماس فلز با فلز ضروری است. از این رو، یک روان کننده بین این اجزای متحرک به گردش در می آید تا قطعات با حداقل اصطکاک برروی یکدیگر حرکت کنند.

استفاده از روان کننده به کاهش تلفات برق به دلیل اصطکاک کمک می کند.

سیستم روانکاری - ماه صنعت انرژی

 

سیستم روغن کاری - ماه صنعت انرژی

15- پیشرانه

پیشرانه در یک خودرو همه چیز مورد نیاز برای کارکرد وسیله نقلیه از کلاج تا چرخ است. پیشرانه شامل کلاج، سیستم انتقال قدرت، میل پروانه، دیفرانسیل و محورها می‌شود.

 

پیشرانه - ماه صنعت انرژی

16- شفت پروانه

سیستم انتقال قدرت را با توجه به توان ارائه‌شده ایجاد می‌کند. نیرو با استفاده از شفت پروانه به چرخ ها منتقل می‌شود.

 

شفت پروانه - ماه صنعت انرژی

 

17- کلاج

کلاج نیز بخش مهمی از خودرو است که در داخل سیستم انتقال استفاده می‌شود تا گیربکس را از میل لنگ موتور جدا کند. از آنجایی که موتور به طور مداوم در حال کار است، میل لنگ به طور مداوم می چرخد.

این عمل می تواند به دلیل اصطکاک، مانع از فرآیند تعویض دنده شود. از این رو، از کلاج به عنوان یک اتصال دهنده بین گیربکس و موتور استفاده می‌شود.

 

کلاج - ماه صنعت انرژی

 

کلاچ - ماه صنعت انرژی

18- دیفرانسیل

نیروی انتقال‌یافته از گیربکس به صورت نیروی دورانی از طریق شفت پروانه منتقل می‌شود. دیفرانسیل نیز، دو چرخ را در یک سطح صاف، با توانی برابر تغذیه می کند.

 

دیفرانسیل - ماه صنعت انرژی

دیفرانسیل - ماه صنعت انرژی

19- محورها

محور، شفتی است که برای سوار کردن چرخ ها در دو نوع محور جلو و محور عقب استفاده می شود. محور جلو در قسمت جلو قرار دارد و به سیستم تعلیق جلو متصل است.

این محور با سیستم فرمان مرتبط است و وظیفه چرخش را برعهده دارد.

 

محور - ماه صنعت انرژی

20- دنده

دنده این یک اهرم فلزی است که به عنوان دستگاه ورودی سیستم انتقال استفاده می شود. به عبارت پیچیده تر، از تعویض دنده برای تغییر (کشیدن و جدا کردن) دنده ها برای حرکت وسیله نقلیه استفاده می شود.

در حالی که در گیربکس دستی، اصطلاح تعویض دنده با اشاره به اهرم تعویض دنده برای تغییر دنده ها بر اساس گشتاور با استفاده از پدال کلاج استفاده می‌شود. گیربکس اتوماتیک دارای یک اهرم مقایسه ای است که به عنوان انتخابگر دنده شناخته می‌شود که موقعیت های فقط جلو، عقب و خنثی را دارد.

 

دنده - ماه صنعت انرژی

21- تسمه تایم

تسمه تایم برای حفظ هماهنگی میل لنگ و میل بادامک استفاده می‌شود. در داخل موتور قرار دارد و وظیفه آن اطمینان از باز و بسته‌شدن همزمان سوپاپ های ورودی و خروجی موتور با پیستون ها است.

این قطعه یکی از اجزای حیاتی موتور است، زیرا از بسته شدن سوپاپ ها برای عدم تماس با پیستون اطمینان می‌دهد و علاوه بر این از مخلوط شدن ذرات در سوپاپ های ورودی و خروجی جلوگیری می کند.

تسمه تایم - ماه صنعت انرژی

22- کمک فنر

سیستم تعلیق خودروها به دلیل سطوح ناهموار خیابان در مواقعی که به دفعات ضربه می خورند دچار سایش می‌شوند. نقش کمک فنر محدود کردن ضربه به وسیله نقلیه و تنظیم فنر در موقعیت اصلی خود پس از پیچش با کمک یک پمپ هیدرولیک متشکل از روغن بسیار چسبناک است.

  کمک فنر - ماه صنعت انرژی

23- سیستم تعلیق

وظیفه اصلی سیستم تعلیق در یک خودرو، محدود کردن تأثیر نامنظمی سطوح جاده بر روی خودرو است. سیستم تعلیق، ارتعاشات ناشی از حرکت عمودی چرخ ها را با کمک فنرها، اتصالات و کمک فنر که سیستم تعلیق را به خطر می اندازد، جذب می‌کند.

 

سیستم تعلیق - ماه صنعت انرژی

سیستم تعلیق - ماه صنعت انرژی

 

24- سیستم اگزوز

سیستمی که از فرآیندهای کنترل‌شده برای هدایت گازهای واکنش داده‌شده از محفظه احتراق استفاده می‌کند، سیستم اگزوز نامیده‌می‌شود. سیستم اگزوز مسئول کاهش سر و صدا، خارج کردن گازهای خروجی، و بهبود عملکرد موتور و مصرف سوخت است.

 

سیستم اگزوز - ماه صنعت انرژی

سیستم اگزوز - ماه صنعت انرژی

25- منیفولد اگزوز

در سمت انتهای صدا خفه کن، قطعه ای وجود دارد که به آن منیفولد اگزوز می گویند. هدف منیفولد اگزوز این است که هوای خروجی از خودرو در هوا، آزاد شود. این قطعه با کمک یک براکت به پشت خودرو متصل می‌شوند.

 منیفولد اگزوز - ماه صنعت انرژی

26- مبدل کاتالیزوری

مبدل کاتالیزوری برای تبدیل گازهای مضر در اگزوز به CO2 و نیتروژن استفاده می‌شود که با کاتالیز کردن یک واکنش ردوکس، میزان سمی بودن آلاینده ها کمتر می شود.

مبدل کاتالیزوری - ماه صنعت انرژی

27- سنسور اکسیژن

این قطعه که به عنوان سنسور اکسیژن شناخته می‌شود، میزان اکسیژن موجود در اگزوز را محاسبه می‌کند. این سنسور قبل از سیستم اگزوز، و متصل به سوپاپ اگزوز قرار گرفته است.

سنسور اکسیژن - ماه صنعت انرژی

28- صدا خفه کن

صدا خفه کن ها به عنوان دمپر، برای صدای منتشر شده به دلیل ضربات قوی اگزوز عمل می کنند. صدا خفه کن ها از فولاد تشکیل شده و با آلومینیوم پوشانده شده اند تا از گرما و مواد شیمیایی آزاد شده در طول فرآیند محافظت کنند.

  صدا خفه کن - ماه صنعت انرژی

29- رزوناتور

برای کنترل صدای موتور از رزوناتور استفاده می‌شود. رزوناتور محفظه ای است که برای متعادل کردن و تغییر صدا استفاده می‌شود.

رزوناتور - ماه صنعت انرژی

30واحد کنترل الکترونیکی (ECU)

ECU ابزاری است که پیکربندی ها یا ماژول های الکترونیکی مختلف را در یک وسیله نقلیه کنترل و متصل می‌کند. عملکرد یک ECU به اعداد و پارامترهای نصب‌شده در حافظه آن بستگی دارد. سنسورهای اطراف خودرو، اطلاعات را به ECU می‌دهند و با ایجاد تغییراتی بر اساس اطلاعات کار می‌کند.

ECU - ماه صنعت انرژی

31- فیلتر هوا

هدف از فیلتر هوا این است که موتور برای فرآیند احتراق باید با سوخت مخلوط شود. به این ترتیب، تمیز کردن هوا قبل از انتقال به سیلندرها برای جلوگیری از ورود گرد و غبار، خاک، درشتی و سایر زباله ها به داخل سیلندرها مهم است.

فیلتر هوا تضمین می‌کند که هوای تمیز وارد سیلندرها می‌شود و در نتیجه عملکرد و کارایی موتور را بیشتر بهبود می‌بخشد.

  فیلتر هوا - ماه صنعت انرژی

32- حسگرهای مجاورتی

سنسورهای مجاورت بیشتر روی سپرهای عقب برای کمک معکوس نصب می‌شوند. سنسورهای اولتراسونیک از امواج صوتی مستقیم با فرکانس بالا برای تشخیص اجسام استفاده می‌کنند.

پالس های صوتی از شیء نزدیک منعکس می‌شوند و گیرنده آن را دریافت می‌کند. حسگرهای الکترومغناطیسی به جای امواج اولتراسونیک از فرکانس های الکترومغناطیسی استفاده می‌کنند. اینها به جای اولتراسونیک در داخل سپر نصب می‌شوند و اغلب با یک دوربین نصب‌شده در کنار هم عرضه می‌شوند.

سنسور مجاورتی - ماه صنعت انرژی

33- کمربند ایمنی

کمربند ایمنی، یک ابزار ایمنی است، کمربندی که برای محافظت از مسافران در وسیله نقلیه در برابر حرکات نامطلوب که ممکن است در هنگام برخورد ایجاد شود، طراحی شده‌است. کمربند به نگه داشتن مسافران در محل ایمن کمک می‌کند و از پرتاب شدن مسافر از وسیله نقلیه به هنگام ضربه جلوگیری می‌کند.

کمربند ایمنی - ماه صنعت انرژی

34- ایربگ (کیسه های هوا)

کیسه هوا، کیسه ای است که به منظور باد شدن سریع و ایجاد بالشتک برای مسافران وسیله نقلیه در هنگام برخورد طراحی شده‌است. این تجهیز، مسافران را از برخورد با قطعات داخلی وسیله نقلیه یا پرتاب شدن مسافر از صندلی خود به دلیل ضربه محافظت می‌کند. کیسه‌های هوا معمولاً در جلوی سرنشین، بیشتر روی داشبورد برای مسافران جلو قرار می‌گیرند.

ایربگ - ماه صنعت انرژی

35- شیشه جلو

صفحه نمایش یا محافظ شیشه ای در قسمت جلوی خودرو به عنوان شیشه جلو شناخته می شود؛ که جهت حفاظت از سرنشینان در داخل و دید راننده استفاده می شود. به عبارتی، مسئولیت محافظت از سرنشینان خودرو در برابر باد و زباله‌ها را بر عهده دارد.

شیشه جلو - ماه صنعت انرژی

36- برف پاک کن

برف پاک کن یک ابزار تمیز کننده است که برای تمیز کردن شیشه جلو از آب باران، مایع شستشو، برف یا زباله استفاده می‌شود. داشتن یک برف پاک کن برای هر خودرو یک الزام ایمنی است.

برف پاک کن - ماه صنعت انرژی

37- کاپوت ماشین

کاپوت خودرو، پوششی فلزی است که به صورت لولا شده بر روی نمای جلویی خودرو قرار می گیرد. و به عنوان پوششی برای موتور، باتری و … استفاده می شود.

کاپوت - ماه صنعت انرژی

38- صندوق عقب

صندوق عقب خودرو به فضایی اطلاق می‌شود که در قسمت پشت خودرو به عنوان یک فضای ذخیره‌سازی ضروری استفاده می‌شود. برخی از صندوق ها دارای جک هیدرولیکی هستند.

صندق عقب - ماه صنعت انرژی

39- چرخ / لاستیک

چرخ ها در لایه های گردی از لاستیک مصنوعی، سیاه رنگ پیچیده‌شده‌اند که به عنوان لاستیک شناخته می‌شود. از آنجایی که لاستیک در طبیعت سفید است، از رنگ یا ترکیب شیمیایی به نام تیره کربنی برای تبدیل آن به رنگ سیاه استفاده می‌شود.

علاوه بر این، لاستیک‌ها دارای آج‌هایی در امتداد محور چرخش هستند تا گرما را کاهش‌داده و چسبندگی بهتری در جاده داشته‌باشند.

لاستیک - ماه صنعت انرژی

40- مخزن سوخت

مخزن سوخت بخشی از سیستم موتور است که برای ذخیره مایعات قابل احتراق و رهاسازی آنها در موتور استفاده می‌شود و در زیر بخش مرکزی خودرو قرار دارد. 

مخزن با استفاده از یک درپوش کوچک باک بنزین که به سمت بیرون روی بدنه خودرو قرار دارد، پر می‌شود. درپوش بنزین از ورود سموم به مخزن سوخت جلوگیری می‌کند.

مخزن سوخت - ماه صنعت انرژی

41- چراغ

الف. چراغ‌های جلو

چراغ‌های جلو در طول سال ها تکامل یافته اند و وسایل نقلیه مدرن دارای انواع مختلفی از چراغ های جلو هستند.

هالوژن، Drove، Stowed away، لیزر، پروژکتور و ماتریکس انواع چراغ های جلو در خودروهای مدرن هستند. چراغ‌های جلو روشنایی واضحی از خیابان ارائه می‌دهند.

      چراغ جلو - ماه صنعت انرژی

ب. چراغ های عقب

چراغ‌های عقب روی سپر نصب شده و قرمز رنگ هستند. از چراغ های عقب برای آگاه کردن خودروهای پشت سر از حضور شما در جاده  استفاده می‌شود.

چراغ عقب - ماه صنعت انرژی

ج. چراغ های نشانگر

چراغ‌های نشانگر شامل لامپ های نشانگر جهت یا چشمک زن هستند. این لامپ‌ها در کنار چراغ‌های جلو و عقب نصب می شوند و برای نشان دادن تغییر جهت وسیله نقلیه و یا اعلام هشدار، استفاده می شوند.

چراغ نشانگر - ماه صنعت انرژی

42- سرعت سنج

سرعت سنج ابزاری برای نشان‌دادن سرعت است که در وسایل نقلیه استفاده می‎شود. به طور معمول با ابزاری به نام کیلومتر شمار ترکیب می‎شود که مسافتی را که طی کرده اید ثبت می‌کند. اگر می خواهید مسافت طی‌شده یا سرعت را ببینید، می توانید سرعت سنج را بررسی کنید.

قطعات خودرو - ماه صنعت انرژی

43- کیلومتر شمار

کیلومتر شمار جنبه مهمی‌است که همه چیز را در نظر می‌گیرد به این دلیل که کیلومترشمار به کاربران کمک می‌کند تا مسافت طی‌شده توسط وسیله نقلیه را پس از آخرین تعمیر و نگهداری ثبت‌کنند و قطعات مهم را قبل از مدت تعیین‌شده توسط سازنده‌ برای کاربرد ایده آل جایگزین کنند.

کیلومترشمار می تواند  بر اساس نمای وسیله نقلیه شما مکانیکی یا دیجیتالی باشد و درست زیر سرعت سنج قرار دارد.

قطعات خودرو - ماه صنعت انرژی

44- نشانگر سوخت

ابزار تخمینی که برای اندازه‌گیری یا نشان‌دادن سطح سوخت موجود در مخزن سوخت خودرو استفاده می‌شود، به عنوان درجه سوخت شناخته می‌شود. این تجهیز دارای یک واحد جرم گیری در داخل باک سوخت است تا میزان سوخت را تشخیص دهد و اطلاعات را به نشانگر ارسال کند.

قطعات خودرو - ماه صنعت انرژی

45- دماسنج

موتورها در محدوده دمای بالا کار می‌کنند و برای اهداف ایمنی باید دائما خنک شوند. از این رو، یک گیج برای تعیین کمیت دمای مایع خنک‌کننده موتور طراحی شده‌است. این تجهیز، دارای سنسوری است که در محفظه ترموستات قرار دارد تا دمای مایع خنک کننده را تشخیص دهد و سیگنال الکتریکی را به ECU خودرو ارسال کند.

قطعات خودرو - ماه صنعت انرژی

46- گیج سرعت سنج

سرعت سنج، یک دستگاه  نشانگر است که سرعت چرخش میل لنگ را اندازه‌گیری و نشان می‌دهد. این ابزار سرعت را با واحد دور در دقیقه (RPM) نمایش می‌دهد. اعداد نشان داده‌شده روی سرعت سنج معمولاً در 1000 دور ضرب می‌شوند که در نزدیکی سرعت سنج و دماسنج نشان داده‌می‌شوند.

قطعات خودرو - ماه صنعت انرژی

47- کروز کنترل

کروز کنترل ممکن است نوعی نوآوری سطح بالا باشد که در خودروها استفاده می شود، اما تعداد خودروهای دارای سیستم کنترل کروز به طور چشمگیری افزایش یافته است. این ویژگی خستگی رانندگان را هنگام رانندگی به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

کروز کنترل - ماه صنعت انرژی

48- باتری

باتری از اجزای ضروری خودرو است، چراکه برق مورد نیاز برای کار تمام قطعات الکتریکی را فراهم می کند. باتری برق مورد نیاز برای استارت موتور یا سیستم جرقه زنی را فراهم می کند و به نوبه خود موتور را روشن می کند. همچنین، استارتر، چراغ های جلو، سیستم صوتی و سایر لوازم الکتریکی را نیز کنترل می کند.

باطری - ماه صنعت انرژی

فروش انواع باتری دیزل ژنراتور و خودرو

49- لوله اگزوز

Tailpipe برای سیستم اگزوز وسیله نقلیه شما ضروری‌است. این تجهیز همانند دودکش روی یک خانه، طوری طراحی شده‌است که گازهای تولید شده را از وسیله نقلیه خارج‌کرده و به پشت خودرو هدایت می‌کند.

لوله های اگزوز به صدا خفه کن متصل می‌شوند و اغلب با یک براکت به انتهای عقب خودرو متصل می‌شوند.

لوله اگزوز - ماه صنعت انرژی

50- برچسب پلاک / سپر

هر خودرو باید دارای پلاک برای اثبات هویت باشد. خودرو همچنین دارای برچسب های سپر متعددی است. اینها تزئیناتی هستند که می توانید روی ماشین خود قرار دهید.

پلاک - ماه صنعت انرژی

مزایای خرید قطعات ماشین کارکرده چیست؟

الف) عملکرد و تطابق

کیفیت نباید برای هزینه های برجسته تر به خطر بیفتد. از آنجایی که قطعات ماشین کارکرده مطابق با مشخصات سازنده اصلی خودرو است، می توانند موجب عملکرد بهتر خودرو شوند.

 

ب) دسترسی به قطعات

پیدا کردن اجزای جدید گاهی اوقات می تواند چالش برانگیز باشد. شما این امکان را خواهید داشت که قطعات مستعمل را برای اکثر خودروها، برندها و مدل های مختلف پیدا کنید. بسیاری از قطعات خودرو برای کارکرد بهینه ضروری هستند، بنابراین دلیل قانع‌کننده‌ای وجود دارد که باید به دنبال آن قطعه جایگزین برای وسیله نقلیه خود باشید.

 

ج) نگرانی های زیست محیطی

از آنجایی که این نوعی بازیافت است، انتخاب قطعات استفاده‌شده خودرو به جای قطعات جدید اساسا برای محیط زیست بهتر است. خرید قطعات استفاده‌‍شده نیاز به تولید قطعات جدید خودرو را کاهش می‌دهد، از منابع طبیعی ما محافظت می‌کند و مواد قابل بازیافت را از محل دفن زباله دور نگه می دارد.

 

ه) باعث صرفه جویی در پول می‌شود

با توجه به قطعات خودرو، سوال کلیدی عملکرد در مقابل هزینه است. در مجموع، آیا هزینه یک قطعه با ارزش کل محصول مشروع خواهد بود؟ بهترین تصمیم این است که هر چند وقت یکبار قطعات خودروی جدید را تهیه کنید.

 

لینک زبان اصلی

انواع لاستیک: عملکرد، ویژگی و اجزای آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *