فروش میله ارت تمام مسی (راد) 1/5 متری قطر 20
این محصول با خلوص مس 99 درصد به ارتفاع 1/5 متر با نوک تیز اراِئه میشود . قطر آن 20 است.
راد چیست؟
میله ارت در مکانهایی به کار میرود که امکان حفر چاه ارت وجود ندارد به علاوه در تمامی سازه های فلزی اعم از دکل های برق و مخابرات، منبع های هوایی، راه آهن و غیره جهت انتقال جریان ناخواسته برق به زمین و جلوگیری از خطرات برق گرفتگی و سایر خسارات احتمالی از میله های ارت در قطر و طول های مختلف استفاده می کنند که به طریق کوبش در زمین فرو می روند سپس با کمک یراق آلات و یا جوش احتراقی مربوطه به سیم ارت اتصال می یابند.
میله ارت چیست ؟
میله های ارت و اتصالات آنها برای ایجاد رابط به زمین در تمام شرایط خاک به منظور دستیابی به سیستم های ارت رضایت بخش در شبکه های توزیع و انتقال برق سربار و زیرزمینی – ارائه ظرفیت جریان خطا بالا در پست های فشار ضعیف، متوسط و قوی، دکل ها و دکل ها استفاده می شود.
مناسب برای نصب در جایی که شرایط زیرزمینی عاری از سنگ و صخره است، میله ارت یا گروهی از میله های مسی را می توان با استفاده از مواد ارتینگ کم مقاومت مانند بنتونیت احاطه یا پر کرد.
بسته به شرایط خورندگی و هدایت الکتریکی شرایط زمین، میله ارت را میتوان برای دستیابی به حفاظت ارتینگ ایمن، قابل اعتماد و طولانی مدت مشخص کرد. استحکام مکانیکی میله باید در برابر سایش و استرس متحمل شده در هنگام نصب با موتور الکتریکی یا پنوماتیک مقاومت کند.
انواع میله راد
اجرای ارت به روش رادکوبی
اقلام مورد نیاز
- راد 1/5 یا سه متری
- بنتونیت
- ضربه خور سر راد
- نوک فولادی برای هدایت راحت تر راد به زمین
- سیم مسی
- تابلو ارت
- شینه ارت
- کلمپ مسی
- خاک نرم
- قالب جوش کدولد
- باروت و …
روش انجام کار :
ابتدا بعد از تست زمین و نوع خاک و انجام محاسبات لازم زمین را به ارتغاع 80 الی 100 سانتی متر طول x عرض y حفر میکنیم . بر اساس محاسبات انجام شده طول و عرض زمین تعداد راد قطر سیم مقدار خاک و بنتونیت برای ما مشخص میشود . ابتدا رادها را در فاصله 1/5 متری از هم در زمین فرو میکنیم چیزی حدود 15 سانتیمتر از راد ( برای اتصال سیم مسی با کلمپ یا جوش کدولد ) باید بیرون بماند . مسیر کابل مسی و میله ارت باید حفاری شود با عمق کم . سپس میله های مسی (راد) را بوسیله کابل مسی به هم وصل میکنیم . اینکار با کلمپ مسی یا جوش کدولد انجام میشود . پیشنهاد ما استفاده از جوش کدولد میباشد .
کابل را از آخرین راد به تابلو ارت یا دریچه بازدید و شینه مخصوص وصل میکنیم و از آنجا به سمت صرف کننده کابل کشی میکنیم.
سپس مسیر کابل مسی که رادها رو بهم وصل کرد را با بنتونیت پرکرده بصورتی که سیم و ته راد که از خاک بیرون بود زیر بنتونیت دفن شود سپس با خاک نرم زمین را پر میکنیم. حالا نوبت اندازه گیری مقاومت زمین میرسه
برای این کار نیاز به ارت سنج سه سیم است.
انواع میله های زمینی
- میله های ارت فولاد ضد زنگ
- میله های زمین فولادی گالوانیزه
- میله های زمینی با رزوه مسی
- میله های زمین مس جامد
مقاومت خاک و انتخاب میله زمین
مدل خاک و شرایط زمین برای طراحی موثر سیستم ارتینگ ضروری است که در آن مقادیر مقاومت خاک تعیین کننده نوع و طول میله های زمین مورد نیاز است. هنگامی که با طراحی دشوار زمین مواجه می شوید، رویکرد استاندارد تکمیل مواد با هادی ها و میله های زمین اضافی است.
اثرات خورنده انواع خاک عبارتند از:
ماهیت شیمیایی خاک (میزان اسیدیته/نمک)، هوادهی متفاوت و وجود باکتری های بی هوازی. در زیر لیستی از خاک های مهاجم به ترتیب افزایش تهاجمی آمده است:
- خاک های شنی
- خاک های سیلی (لوم)
- خاک رس
- ذغال سنگ نارس و خاک های آلی
مواد مورد استفاده در سیستم های ارتینگ باید قادر باشند:
- مقاومت در برابر آسیب مکانیکی
- مقاومت در برابر خوردگی
- ایجاد یک مسیر امپدانس کم به زمین
برای شبکه های حفاظتی زمین و کاربردهای حفاظت در برابر صاعقه، محدوده ما شامل موارد زیر است:
میله ارت مسی، تیر ارتینگ، میله ارت باند مسی، میله ارت ، اتصال میله ارت، پوشش میله ارت، اتصالات ارت، ناودانی ارت، گیره های زمین برای میله زمین، تیر و پایه ارت.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.