خاموش کن 24 ولت 3 سیم

شماره تماس جهت خرید و مشاوره:

021-66661333

021-66661444

021-66661555

شماره تمامی پیام رسان ها جهت ارسال درخواست:

0910-8008386

سلنوئید 24 ولت 3 سیم

خاموش‌کن، یک قطعه الکترومکانیکی حساس و مهم در ژنراتورها به شمار می‌رود که با نام‌های سلونوئید و ساسات کش دیزل ژنراتور در بازار نیز می‌شناسند و جهت قطع‌کردن جریان برق کاربرد دارد، در واقع شیر برقی ژنراتورها می‌باشد و در زمان اعلام خطر موتور در سیستم ژنراتور نقش مهمی در استپ و استارت ژنراتور دارد. تا با واکنش مناسب و سریع در زمان خطر، موجب ، خاموش شدن و قطع کردن سوخت موتور، دیزل ژنراتور را خاموش می‌کند، در نتیجه جلوگیری از آسیب دیدن و روشن ماندن دیزل ژنراتور می‌شود.

مشخصات فنی

تعداد سیم : 3 سیم
ولتاژ : 24 ولت
سیم ها : سفید – مشکی – قرمز

خاموش کن 24 ولت 3 سیم - ماه صنعت انرژی

سلونوئید دیزل ژنراتور (خاموش کن موتور)

سلونوئید دیزل ژنراتور یک وسیله الکترومکانیکی است که وظیفه مهم خاموش و روشن‌کردن موتور در زمانی کوتاه و به صورت دقیق را به عهده دارد.

این وسیله در دوحالت ۱۲ ولت و ۲۴ ولت دو سیمه و سه سیمه در بازار موجود می‌باشد ، که بسته به نقش و کارایی آن متفاوت‌است.

وظیفه این سلونوئید زمانی پررنگ تر می شود که موتور به دلیل کاهش سطح و فشار روغن یا بالا بودن دمای موتور نیاز به خاموش شدن سریع داشته‌باشد، تا از بروز خسارت جدی به موتور جلوگیری شود.

علاوه بر بحث حفاظت از موتور، گاهی به دلایل ایمنی نفرات و تجهیزات تابلوهای الکتریکی، لازم است موتور با دستور استپ اضطراری(Emergency Stop) سریعا و بدون اشکال، خاموش گردد.

نحوه عملکرد سلونوئیدهای موتورها ، بسته به نوع موتور متفاوت است و در حالت کلی این نحوه عملکرد به دو دسته تقسیم می‌شود:

حالت اول

حالت اول مرتبط با برخی از موتورها (مانند موتورهای پرکینز انگلستان ، لوول چین و موتورسازان تبریز) است که جهت روشن شدن، ابتدا نیاز به جذب سلونوئید دارند و در حقیقت استارت موتور و فرمان جذب سلونوئید به صورت همزمان اتفاق می‌افتند تا با جذب سلونوئید، دریچه پمپ سوخت این موتورها باز شده و سوخت رسانی به موتور در هنگام استارت و درحال کارکرد موتور، اتفاق بیافتد و با صدور فرمان خاموش از سمت بردکنترل ژنراتور، مگنت سلونوئید مجددا آزاد شده و مانع از سوخت‌رسانی به موتور و در نتیجه خاموش شدن آن می‌شود.

حالت دوم

حالت دوم برای آن دسته از موتورهایی است(مانند موتور تلک و …) که سلونوئید در هنگام استارت هیچ نقشی بازی نمی‌کند ، و آزاد است و دریچه پمپ سوخت موتور در حالت معمولی جهت استارت موتور باز است.
بنابراین فقط درحالتی که فرمان خاموش یا استپ اضطراری فعال شود، مگنت سلونوئید جذب‌شده و با بستن دریچه سوخت موتور، موجب خاموش‌شدن موتور می‌شود.

سلونوئید از سه قسمت تشکیل‌شده :

سیم پیج

قاب

سنبه سلونوئید  

که قاب از لایه ی فولاد ساخته‌شده و هنگام اتصال برق به سیم پیچ، قاب آهنربا می‌شود، و باعث جذب سنبه قسمت متحرک درونی سلونوئی و حرکت آن می‌شود.

سلونوئید،خاموش کن یا شیر برقی وسیله ای جهت قطع و وصل سوخت موتور است.

سلونوئید به انگلیسی solenoeid- shut off valve. نام های دیگر سلونوئید خاموش کن و شیر برقی موتور می باشد. در موتور دیزل ژنراتورهایی که ECU ندارند و پمپ انژکتور آنها برقی نیست ، مجبور به استفاده از خاموش کن یا سلونویید سوخت(شیر برقی) می‌باشیم.

اگر در موتور دیزل ژنراتور یا خودرو، اهرم شیر سوخت باید کشیده‌شود (در بعضی دیزل ژنراتورها باید فشرده‌شود) تا موتور خاموش شود ، نیازمند خاموش کن یا استاپ سلونویید (stop solenoid) و در دیزل ژنراتور هایی که برای روشن ماندن نیاز به فشردن‌‌یا‌کشیدن اهرم سوخت موجود ، بر روی پمپ انژکتور می باشیم از شیر برقی یا فیول سلونویید (feuel solenoid) استفاده میکنیم.

خاموش کن یا سلونویید یا شیر برقی ها در دو نوع دو سیم و سه سیمه وجود دارند :

نوع دو سیم معروف به خاموش کن (stop solenoid) میباشد. این نوع خاموش کن ها را بخاطر جریان مصرفی زیاد( تا 16 آمپر)
نمیتوان از مدت زمان کوتاهی(چند ثانیه تا یک دقیقه) بیشتر فعال نمود.

نوع سه سیمه معروف به شیر برقی یا سلونوئید (fuel solenoid) میباشد و کمتر بعنوان خاموش کن مورد استفاده قرار میگیرند.
مگر اینکه موتور خودروی شما زمان زیادی طول میکشد تا خاموش شود.
این نوع سلونوئید ها بخاطر وجود سیم سوم موسوم به نگهدار ، میتوانند به صورت دائم وصل بمانند.

ولتاژ مصرفی خاموش کن خودرو 12 یا 24 ولت dc میباشد.

بهترین محل جهت نصب سلونوئید موتور دیزل، خنک ترین محل کنار موتور دیزل ژنراتور میباشد. جهت کارکرد مطلوب سعی کنید سلونویید روبروی اهرم انژکتور قرار گیرد.

قدرت سلونوئیدها با یکدیگر متفاوت است و در دو نوع ضعیف و پر قدرت ساخته‌میشوند. تست آن به این صورت است که اگر توانستید با یک انگشت اهرم سوخت را حرکت دهید نوع ضعیف وگرنه نوع پر قدرت خاموش کن را انتخاب نمایید.

در نوع 2 سیم  اتصال آن را به مثبت و منفی باتری نصب می کنیم .

و در نوع سه سیم ترمینال منفی و مثبت خاموش کن را به باتری و در یک لحظه ترمینال s یک لحظه با بامثبت تحریک می نماییم.

توجه داشته باشید که :

  • جهت انتخاب فیوز برای خاموش کن دیزل به توان آن دقت کنید.
  • معمولا از فیوز 16 تا 32 آمپر dc برای حفاظت خاموش کن ژنراتور استفاده میشود.
  • برای حفاظت بیشتر از خاموش کن موتور میتوانید از فیوزهای ماشینی/حرارتی یا سکسیونر تابلویی استفاده کنید.
  • خاموش کن دیزل ژنراتور باید به گونه ای نصب شود که موتور بتواند با حداکثر قدرت خود گاز بخورد و موقع‌کشیدن سلونویید دیزل ، موتور خاموش شود.
  • شیربرقی دیزل در ابعاد و قدرت‌های متفاوتی تولیدمیشوند و مقیاس ما قدرت یک انگشت یک انسان معمولیست ، به این صورت که اگر یک نفر بتواند با یک انگشت اهرم گاز یا شات آف موجود روی پمپ انژکتور را بکشد ، میتوان از سلونوئید های معمولی سوخت دیزل استفاده نموده وگرنه باید از نمونه قوی تر آنها استفاده کرد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر و یا استعلام قیمت خاموش کن دیزل ژنراتور میتوانید از طریق راه های ارتباطی زیر با کارشناسان ماه صنعت انرژی در ارتباط باشید.

تماس با کارشناسان فروش ماه صنعت نرژی
ولتاژ

12ولت

تعداد سیم

3 سیم

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خاموش کن 24 ولت 3 سیم”