شماره تماس جهت خرید و مشاوره:

021-66661333

021-66661444

021-66661555

شماره تمامی پیام رسان ها جهت ارسال درخواست:

0910-8008386

ECU ولوو

یکی از شناخته ترین موتورهای دیزلی در ایران موتورهای ولوو می باشد. این موتورها در انواع کاربرد صنعتی، حمل و نقل و دریایی استفاده می شود. توان تولیدی این موتور ها از حدود 100 کیلو وات تا 600 کیلووات می باشد. ایسیوهای ولوو در توان های کم با EDC4 و در توان های بالاتر با EMS2 و EMS3 شناخته می شود.

تمام موتور های ولوو الکترونیکی می باشد و دارای ایسیو است.
نصب، عیب یابی، تعویض و پروگرام ایسیو های دیزل ولوو نیاز به دانش تخصصی دارد و در صورت امکان از دانش کافی کارشناسی که قرار است دستگاه شما را عیب یابی و یا دیاگ کند و یا ایسیو آنرا تعویض کند مطمئن شوید.

ای سی یو چیست؟

Engine Control Unit یا به اختصار ECU مغز دیزل ژنراتور است و مسئولیت هماهنگی، کنترل و نظارت بین بخش های مختلف موتور را برعهده دارد. این ماژول به کمک سنسورها و اطلاعاتی که از موتور می گیرد، زمان تزریق و مقدار سوخت را تنظیم می کند. و باعث ایجاد بستری مناسب برای احتراق می شود و نتیجه این فرایند تنظیم دور موتور است. ای سی یو یا ای سی ام ماژول کنترل کننده ی موتور دیزل می‌باشد. مسئول کنترل کننده ی زمان‌بندی پاشش انژکتورها، ترکیب سوخت و هوا، و کنترل آلایندگی و سنسورهای حفاظتی دیزل می‌باشد. این تجهیز به صورت آنلاین کنترل سطح آلایندگی دیزل را انجام می‌دهد، و همچنین روی عملکرد سیستم خنک کنندگی، شارژر و پمپ و سرعت چرخش شفت نظارت دارد.

ECU - ماه صنعت انرژی

عملکرد ECU 

تزریق سوخت: تنظیم مقدار بنزین عرضه شده به سیلندرها.

زمان جرقه زنی: تنظیم زمان شلیک شمع.

سرعت دور آرام: نگه داشتن موتور در دور آرام خود.

کنترل انتشار: کنترل انتشار گازهای گلخانه ای برای رعایت قوانین حاکم بر محیط زیست.

ECU با استفاده از نقشه ها یا الگوریتم های از پیش برنامه ریزی شده، داده های حسگر را برای به حداکثر رساندن آلایندگی، بهره وری سوخت و عملکرد تجزیه و تحلیل می کند. یکی از مهمترین عملکردهای ECU ظرفیت آن برای تطبیق با شرایط کاری متغیر است. همچنین با سایر واحدهای کنترل خودرو ارتباط برقرار می کند.

ورودی های سنسور ECU

واحدهای کنترل موتور خودروهای مدرن (ECU) برای عملکرد تا حد زیادی به داده های دقیق و در زمان واقعی از طیف گسترده ای از سنسورها متکی هستند. این سنسورها چندین فاکتور را اندازه گیری می کنند که برای کارایی و عملکرد موتور بسیار مهم هستند، از جمله دما، فشار، سرعت و ترکیب. ما در این قسمت به انواع سنسورهایی که با ECU ارتباط دارند و همچنین نحوه تهیه و پردازش داده‌های حسگر برای تفسیر دقیق را بررسی خواهیم کرد.

انواع سنسورهای رابط با ECU

سنسورهای دما: این سنسورها دمای مایع خنک‌کننده، روغن و هوای ورودی موتور را اندازه‌گیری می‌کنند و اطلاعات حیاتی را برای کنترل مخلوط سوخت و زمان احتراق می‌دهند.

سنسورهای فشار: برای مراقبت از سوخت، روغن و فشار هوای منیفولد (MAP) استفاده می‌شوند و بهترین روغن‌کاری و احتراق ممکن را ارائه می‌کنند.

سنسورهای سرعت: این سنسورها شامل سنسورهای موقعیت میل لنگ و میل بادامک هستند که اطلاعاتی در مورد سرعت چرخش و محل قطعات موتور ارائه می دهند. این اطلاعات برای مدیریت دقیق سوپاپ و احتراق ضروری است.

سنسورهای اکسیژن: در سیستم اگزوز، سنسورهای اکسیژن (O2) یا لامبدا میزان اکسیژن موجود در گازهای خروجی را اندازه گیری می کنند. آنها برای تنظیم آلاینده ها و حفظ نسبت ایده آل هوا به سوخت ضروری هستند.

سنسورهای ضربه ای: با شناسایی پینگ یا ضربه موتور، ECU می تواند زمان بندی را تغییر داده و از آسیب موتور محافظت کند.

سنسورهای جریان انبوه هوا: با اندازه گیری حجم هوایی که وارد موتور می شود، این سنسورها به ECU کمک می کنند تا تعیین کند چه مقدار سوخت برای احتراق مناسب است.

سنسورهای موقعیت دریچه گاز: این سنسورها با ردیابی موقعیت دریچه گاز به تنظیم مخلوط هوا و سوخت کمک می کنند.

بخش‌های کنترل‌کننده توسط ECU

  • کنترل نسبت ترکیب سوخت و هوا
  • کنترل سرعت دیزل
  • کنترل‌انژکتورها
  • کنترل مقدار ورودی سوخت دیزل

"</a

  • برد کنترلر دیزل ژنراتور ایسیو را نمی شناسد و ارتباط کن باس را با آن نمی تواند برقرارکند.
  • چراغ روی ایسیو خاموش شده‌است.
  • دیزل شما بد کار می‌کند.
  • مصرف سوخت دیزل شما بالا است.
  • احتراق کامل در دیزل صورت نمی‌گیرد.
  • موتور دیزل به سختی روشن می‌شود.
  • دیزل زیر بار نمی رود با به اصطلاح زیر بار می‌خوابد.
  • دیزل سر و صدای زیادی تولیدمی‌کند.
  • ایسیو سنسورهای دیزل مانند دما، هوای ورودی، سطح آب و … نمی شناسد(برای بررسی این مورد نیاز به دیاگ زدن دستگاه است).
  • ایسیو ولتاژ انژکتور ها را نمی تواند کنترل کند(برای بررسی این مورد نیاز به دیاگ زدن دستگاه است).

در صورتی که موارد زیر را رعایت‌کنید، باعث افزایش طول عمر تجهیزات دیزل ژنراتور کارکرده خود می‌شوید :

  • تعویض باتری‌ها
  • تمیزکردن محیط دیزل ژنراتور از گرد و خاک و رطوبت در زمان مناسب

سوالات پرتکرار مشتریان

برای خرید ایسیو از ما، ابتدا پلاک موتور و همچنین شماره فنی ایسیو خود را برای ما ارسال کنید. با توجه به این که انواع متفاوت ECU برای دیزل های صنعتی ولوو وجود دارد ما بر اساس پلاک ارسالی قیمت را اعلام می کنیم. معمولا قیمت ECU نو در حدود 1500 تا 2000 دلار می باشد. بعد از تایید پیش فاکتور لازم است تا شماره شاسی موتور خود که با یک کد VP-****** شروع می شود را برای ما ارسال کنید و بعد از پرداخت مبلغ ایسیو، پروگرام آن در یک روز کاری انجام شده و ایسیو ارسال می گردد.

بله، ما ایسیو استوک و کارکرده ولوو هم موجود داریم ولی پیشنهاد ما خریداری ایسیو نو ولوو می باشد زیرا تجهیزات الکترونیکی دارای عمر کاری می باشد و به خاطر این که شرایط کاری موتور دیزلی خوب نیست عمر ایسیو را به مرور کاهش می دهد و اگر ایسیو دست دوم خریداری کنید ممکن است عمر طولانی نداشته باشد. پس پیشنهاد ما این است که ایسیو نو خریداری کنید.

خیر، هر موتور دارای شماره شاسی بوده و هر ایسیو بر اساس شماره شاسی پروگرام می شود. زمان پاشش انژکتور ها متناسب با شماره شاسی زمان و مقدار پاشش را تعیین می کنند.

تماس با ماه صنعت انرژی

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فروش ECU ولوو – ECU VOLVO”